Céges ajánlatok

Üdvözlünk a la Capsuleria® B2B oldalán!

Csatlakozz hozzánk! Ha adószámmal rendelkező, magyarországon bejegyzett jogi személyt képviselsz, akkor jó helyen jársz, hogy megismerd exkluzív kávé kapszula szolgáltatásunkat. A la Capsuleria egyedülálló lehetőségeket nyújt, hogy felfrissülve és hatékonyan töltsétek mindennapjaitokat.

Különleges, kedvezményes árak: Az üzleti partnereinknek különleges áron kínáljuk a minőségi kávé kapszuláinkat, hogy az irodában (vagy akár otthonukban) is élvezhessék a finom ízeket.

Rendelés feltétele: Rendeléseinkre vonatkozó minimális összeg 40.000 Ft, nettó értékben. Így tudjuk a kiváló minőségű kávéinkat kedvező áron biztosítani.

Kávé előfizetés: Ha nem szeretne a rendeléssel foglalkozni, akkor előfizethet kávéinkra. A megállapodott mennyiség minden hónapban automatikusan érkezik, így biztosítva, hogy Ön még több időt tudjon azzal tudjon foglalkozni, amit igazán szeret. 

Ingyenes kávégép a la Capsuleria® rendszerű kávé választása esetén: Ha la Capsuleria® rendszerű havi előfizetést választ, akkor előfizetése mellé mi biztosítjuk a kiváló minőségű la Capsuleria® kávégépet, így minden reggel friss, ízletes kávéval kezdődik majd.

Miért válassza a la Capsuleria®-t?

  • Kiemelkedő minőség: Kávékapszuláink csak a legjobb minőségű arabica és robusta kávébabokból készülnek, hogy minden csészényi kávé egy igazi élmény legyen.
  • Egyszerű és kényelmes: A kávékapszulák használata rendkívül egyszerű és időtakarékos, így az irodában vagy otthon is gyorsan élvezheti a kávé ízét.
  • Rugalmas rendelési lehetőségek: Rendeléseinket egyszerűen és gyorsan intézhetik online, és rugalmasan változtathatják meg a rendelések gyakoriságát és mennyiségét.

Kapcsolat és jelentkezés:

Ha Ön egy adószámmal rendelkező magyar cég, és szeretne részt venni ebben az exkluzív ajánlatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségeken:

Csatlakozzon hozzánk, és élvezze az ízek világát a la Capsuleriával!

Legyen a kávézás minden nap ünnep!