Egyéb kapszularendszerek

Nem találod az általad használt kávéfőzőhöz való kapszulákat? Majdnem biztos, hogy tudunk segíteni. A la Capsuleria összesen 16 különböző kávéfőző rendszerhez gyárt kapszulákat. Azért nem találod alapértelmezett módon az összeset a webshopban, mert Magyarországon nem annyira elterjedtek ezek a kávéfőzők. De ha az alábbi listában megtalálod a kávéfőződ típusát, akkor írj nekünk, és rövid időn belül már te is élvezheted a la Capsuleria kávéit. Ha pedig úgy döntesz, hogy inkább más kávéfőző rendszert választanál, akkor egyedi kedvezménnyel szerezheted be la Capsuleria saját rendszerű kávfőzőjét!

A la Capsuleria® által gyártott / forglamazott kapszulák a következő rendszerű kávéfőzőkhöz elérhetők:

Nespresso®*

Nescafè Dolce Gusto*

Lavazza Blue/in Black®*

 

Illy Iperespresso®*

 

Senseo®*

 

Lavazza Espresso Point®*

 

Caffitaly®*

 

Bialetti®*

 

Lui Espresso®*

 

Arome Vero®*

 

Lavazza A Modo Mio®*

 

FioFiore Coop®*

 

Uno System®*

 

la Capsuleria®

 

Tassimo®*

 

Lavazza Firma®*

 

 

* A Nespresso®, Dolce Gusto®, Caffitaly®, Uno System®, Bialetti® márkák a megfelelő tulajdonosaik bejegyzett védjegyei, és nem a La Capsuleria Srl. vagy az Everwater Kft. tulajdonát képezik, amely forgalmazó nem áll sem közvetlenül, sem közvetve kapcsolatban a fent említett márkák megfelelő tulajdonosaival.
* A Lavazza®, A Modo Mio®, Lavazza A Modo Mio®, Lavazza Espresso Point®, Lavazza Firma®, Lavazza Blue®, Lavazza in Black® márkák a Luigi Lavazza S.p.A.® védjegyei. A La Capsuleria Srl. vagy az Everwater Kft. sem közvetlenül, sem közvetve nem kapcsolódik a Luigi Lavazza S.p.A.®-hoz.